Kontakta oss: 0707291283 - Email: kontakt@gbgdjevent.se

Om oss.

Professionella DJs för just ditt event

Professionell DJ till ditt event

Göteborg Dj & Event är det lilla företaget med de stora resurserna! Vår största styrka är vår flexibilitet och förmåga att anpassa oss efter just dina önskemål, oavsett vad det är för evenemang ni planerar. Tillsammans med 100-tals brudpar, eventbyråer, företag och privatpersoner har vi sedan 2008 varit med och skapat fester och event i världsklass! Våra Dj´s har som största mål att du ska bli 100% nöjd och vi kommer alltid väl förberedda, laddade med massor av musik som passar till just er fest eller evenemang.

Gratis offertförfrågan!

Om GBG DJ & EVENT

Gbg Dj & Event är ett företag vars huvudsakliga arbetsområde är att hyra ut discjockeys och utrustning till olika typer av tillställningar. Vi är framförallt verksamma i och runt omkring Göteborg men har hela Västsverige som arbetsfält. Vi arbetar endast med professionella dj´s som alla har registrerade företag och F-skatt.

Företaget grundades 2008 och vi har sedan dess spelat i de flesta festlokaler och restauranger i Göteborg med omnejd! Vad som utmärker Gbg Dj & Event från många andra DJ-uthyrningsföretag är att vi är väldigt flexibla. Vi är medvetna om att alla fester och tillställningar är unika och kräver personlig engagemang, och genom vår långa erfarenhet vet vi att planer kan ändras i sista stund – självklart ska ni då ha en möjlighet att ändra detaljer i er bokning också!

Genom åren har vi spelat på massor av bröllop, firmafester och andra typer av evenemang och har därför samlat på oss en mycket kunskap och erfarenhet om detta. Självklart ställer vi gärna upp och tipsar om saker som placering av dj, upplägg för musik, vilken typ av musik som brukar fungera (och när) och mycket annat! Vill ni boka ett möte med oss innan eller efter er bokning för att diskutera kvällen är det självklart inga problem!

Vi spelar på alla evenemangstyper

  • Bröllop och bröllopsfester (vår specialitet!)
  • Födelsedagskalas & andra typer av fester
  • Företagsevenemang
  • Studentfester
  • Klubb och restaurang
Back to Top