Kontakta oss: 0707291283 - Email: kontakt@gbgdjevent.se

Dj Bröllop Göteborg.

Dj till bröllop i Göteborg

Vi är specialister på bröllop och bröllopsfester! Genom åren har vi spelat på flera hundra bröllop och skickat dj´s till de flesta festlokaler i och omkring Göteborg. Varje bröllop och bröllopsfest är unikt och kräver därför personligt engagemang, något du alltid får av oss på Göteborg Dj & Event. Vi är noga med att förbereda kvällen tillsammans med er så att ni kan känna er helt trygga med att lämna över underhållningen till oss. Har ni speciella önskemål och idéer för er bröllopsfest? Inga problem, vi är mycket flexibla och hjälper er gärna med tips och råd inför bröllopsfesten så att er kväll blir precis så som ni vill ha den. Med en dj från oss behöver ni aldrig oroa er för en dj som spelar musik han eller hon tycker om att spela – vi spelar det ni vill höra!

Göteborg Dj & Event - Bröllop 

Dj till Bröllop – Skicka offertförfrågan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer *

Datum för Bröllopsfest *

Mer information om Ert bröllop och Era önskemål

Bra att tänka på

  • Vi tar gärna kontaktinformation till alla iblandade i planeringen.
  • Har ni ett tidschema för dagen tar vi gärna emot det!
  • Meddela personalen i festlokalen vart ni vill ha dj placerad så att även de är medvetna om detta och kan förbereda
  • Vi behöver ett bord (eller två små) för vår utrustning

Förberedelser med Dj innan bröllopet

I god tid innan bröllopet går ni tillsammans med er dj igenom kvällen. Vi går bland annat igenom ert schema, praktiska detaljer så som vart i lokalen ni vill placera discjockeyn och självklart era musikönskemål! Det är självklart ok att skicka en lista med era musikönskemål om ni så önskar.

När ni bokar en dj från oss kan ni känna er trygga i ert val. Vi har erfarenhet av 100tals bröllop och vårt mål är alltid att ni ska bli helt nöjda med er kväll! Det är många detaljer att tänka på och vi hjälper er gärna. Vi tar all kontaktinformation till inblandade parter, så som de ansvariga för festlokalen/restaurangen och toastmasters så att vi kan stämma av med dem i god tid. Vill ni även boka ett personligt möte med oss är det självklart inga problem.

Er viktigaste kväll

Det är en av de viktigaste dagarna i ditt liv, vi tar vårt uppdrag på största allvar och ger allt för att ni ska bli nöjda!

Professionella Dj´s

Vi arbetar med professionella bröllops-djs med lång erfarenhet av bröllopsfester. Vi vill göra er kväll till den bästa någonsin!

Kontakt

Ring oss, maila oss eller boka ett möte. Ni når oss kvällar som helger, allt för att ni ska känna er trygga i ert val.

Under bröllopsfesten

Rätt musik vid rätt tillfälle är viktigt och ett fyllt dansgolv är vårt mål! Spridda åldrar är vanligt vid bröllop och därför är fingertoppskänsla viktigt när de gäller musiken. Med riktig ljud- och ljusutrustning blir det en oförglömlig kväll! Våra dj´s har välfyllda skivcase med 1000-tals låtar i alla stilar och genrer, det finns något för att alla ska komma upp och dansa!

Alla bröllop och bröllopsfester är unika och alla vill inte ha samma sak. Några vill ha fullt ös på dansgolvet hela kvällen, medan andra vill ha det lugnare eller ett varierat tempo under kvällen. Vi pratar igenom alla detaljer innan festen, och självklart är vi flexibla även under festkvällen och kan anpassa oss efter era önskemål.

Back to Top