Kontakta oss: 0707291283 - Email: kontakt@gbgdjevent.se

Evenemang i Göteborg.

Dj till evenemang i Göteborg

Ska du ha ett evenemang i Göteborg där du behöver Dj och utrustning? Då har du kommit rätt! Göteborg Dj & Event har lång erfarenhet av att arbeta ihop med företag för att skapa olika typer av events. Det kan vara allt från firmafester där ni söker en dj för dansgolv och party, mässa eller konferens med lugnare bakgrundsmusik eller ett event i butik där ni behöver en dj och musik för att sätta rätt stämning.

Vi hjälper er gärna att planera och forma våra erbjudande efter era önskemål. Vi är mycket flexibla och kan lösa det mesta, även med kort varsel.

2018 har vi nu i över 10 år erbjudit professionella dj´s till bröllop, födelsedagsfester och företagsevenemang – alltid med kundens önskemål och krav i åtanke!

Företagsevenemang

Vi har erfarenhet av många typer av evenemang. Genom åren har vi skickat dj´s och utrustning till produktlanseringar, butiksinvigningar, konferenser och mässor. Det är viktigt att rätt dj spelar på rätt event. Med en genomtänkt plan för ljud, ljus och musik kan ert event lyfta ytterligare en nivå. VI hjälper er gärna att tillsätta en dj som passar på just ert event, och med lång erfarenhet är vi säkra på att kunna lösa de allra flesta uppdrag – även med kort varsel!

Fest & Aktivitet

Jämn födelsedag, studentfirande eller halloweenfest – med en dj och professionell utrustning blir festen något alldeles extra! Vi anpassar oss efter dina önskemål och ser till att det blir precis så som du vill ha det. Din fest – du bestämmer! Vi har även erfarenhet av att hjälpa till med till exempel quiz, bakgrundsmusik och liknande.

Nattklubb & Krog

After work, loungemusik eller nattklubb med dansgolv. Oavsett vad ni behöver har vi dj´n som passar för just er. Vi har duktiga dj´s som alla har mycket lång erfarenhet av att spela inför olika typer av publik, kontakta oss idag med era önskemål så hjälper vi er gärna. Önskar ni ett längre samarbete där vi står för dj under en längre period är ni välkomna att kontakta oss.

 

 

Kontakta oss för en gratis offert eller vid frågor

Ditt namn/Företagsnamn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer *

Datum för Evenemang *

Beskriv gärna ert event kortfattat i fältet nedanför.

Företagsevent

Firmafest, konferens eller invigning i butik? Vi hjälper er med rätt dj och passande utrustning.

Fest & Aktivitet

Vid födelsedagar, studentfester eller olika typer av temafester är en dj med professionell utrustning pricken över i:et!

Nattklub & Krog

Våra dj´s har erfarenhet av att spela på bland annat nattklubbar, restauranger samt krogar & barer

 

Back to Top